Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"

Головне управління пенсійного фонду України


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 59 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

У селищі Зеленопілля презентовано проєкти Конкурсу громадських проєктів «Бюджет участі 2021»

Переглядів: 1161
29.07.2021 - 15:43

Сьогодні у селищі Зеленопілля Опитненського старостинського округу було презентовано два проєкти Конкурсу громадських проєктів «Бюджет участі 2021» - «Цифровий міні-хаб в бібліотеці Зеленопілля» та «Багатопрофільний спортивний майданчик!».

На урочистий захід члени ініціативної групи, що брали участь в реалізації проєктів, запросили секретаря Бахмутської міської ради Анастасію Касперську, старосту Опитненського старостинського округу Олену Костюченкову та спонсорів - депутата міської ради Романа Гапєєва і фінансового директора ДП «РУТЕКСКЕРАМ» Костянтина Овчаренко.

Вітаючи жителів старостинського округу з успішним втіленням в життя громадських ініціатив, секретар міської ради Анастасія Касперська зазначила, що завдяки фінансовій підтримці міської ради та небайдужим жителям, відтепер в сільській бібліотеці створено сучасний простір з доступом до мережі інтернет. Також побудовано спортивний майданчик для гри у міні-футбол, гандбол, волейбол.

Від імені міського голови Олексія Реви секретар міської ради Анастасія Петрівна подякувала зеленопільчанам та спонсорам за участь у створенні та реалізації проєктів. Побажала і надалі разом  із владою перетворювати громаду на краще.

У селищі Зеленопілля презентовано проєкти Конкурсу громадських проєктів «Бюджет участі 2021»У селищі Зеленопілля презентовано проєкти Конкурсу громадських проєктів «Бюджет участі 2021»У селищі Зеленопілля презентовано проєкти Конкурсу громадських проєктів «Бюджет участі 2021»У селищі Зеленопілля презентовано проєкти Конкурсу громадських проєктів «Бюджет участі 2021»У селищі Зеленопілля презентовано проєкти Конкурсу громадських проєктів «Бюджет участі 2021»