Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"

Головне управління пенсійного фонду України


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 81 гість.

Донецька обласна державна адміністрація

Вітаємо зі святом Останнього дзвоника!

Переглядів: 590
31.05.2024 - 10:06

У закладах загальної середньої освіти Бахмутської громади відбулося онлайн-свято Останнього дзвоника, присвячене закінченню навчального року. Цей урочистий день об’єднав 805 випускників дев’ятих та одинадцятих класів, а також близько 4 тисяч учнів.

Цей урочистий день об’єднав 805 випускників дев’ятих та одинадцятих класів, а також близько 4 тисяч учнів.

Для 448 учнів дев’ятих класів, які здобули базову загальну середню освіту, цей день знаменує собою завершення важливого етапу в житті. 39 з них отримають свідоцтво з відзнакою.357 випускників одинадцятих класів здобули повну загальну середню освіту. 28 з них стали медалістами: 21 випускник буде відзначений золотою, а 7 – срібною медалями.

За підсумками навчального року 48 учнів та вихованців Бахмутських закладів освіти отримають стипендії Бахмутської міської ради на загальну суму понад 112 тисяч гривень. Ці стипендії є визнанням їхніх досягнень в олімпіадах, МАН, інтелектуальних та творчих конкурсах і змаганнях обласного, всеукраїнського та міжнародного рівнів.

Під час онлайн-свят з екранів лунали вірші та пісні, щирі привітання від директорів шкіл, вчителів та батьків, а також слова подяки освітянам за їхню невтомну працю та відданість своїй справі.

Попри незвичний формат, свято Останнього дзвоника стало незабутнім для всіх його учасників.