Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"

Головне управління пенсійного фонду України


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 51 гість.

ExportUA

ДПС продовжує реалізацію заходів з впровадження реформ

Переглядів: 15
17.10.2024 - 14:20

Шановні платники! Головне управління ДПС у Донецькій області інформує, що Порядок реалізації експериментального проекту щодо функціонування системи управління податковими ризиками (комплаєнс-ризиками) в Державній податковій службі затверджений Постановою КМ України від 25.07.2024 №854 (далі – Постанова № 854).

Порядок визначає механізм реалізації експериментального проекту щодо функціонування системи управління податковими ризиками (комплаєнс-ризиками) в ДПС та є методологічною основою та базовим документом для практичної реалізації реформування Державної податкової служби України.

Запровадження системи управління податковими ризиками забезпечить системність та єдиний підхід до управління ризиками дотримання податкового законодавства в роботі органів ДПС, зосередження зусиль податкових органів на найбільш проблемних питаннях в адмініструванні податків і зборів.

Порядок не встановлює жодних нових обов’язків або обмежень для платників податків.

З метою висвітлення питань, які можуть виникнути у платників податків при впровадженні в організацію та діяльність Державної податкової служби України міжнародних підходів до управління, що ґрунтуються на управлінні податковими ризиками (комплаєнс-ризиками) ДПС розроблено інформаційний лист № 6/2024.

Ознайомитися з інформаційним листом № 6/2024 можна на вебсайті ДПС України за посиланням: https://tax.gov.ua/media-tsentr/novini/829957.html