Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"

Головне управління пенсійного фонду України


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 42 гостя.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Тривають заходи, присвячені безпеці праці!

Переглядів: 335
04.06.2024 - 13:02

Організація роботи із забезпечення безпеки праці – це щоденна, постійна та кропітка діяльність. Ці зусилля важливі щодня, а не лише у Всесвітній день охорони праці. У рамках відзначення Всесвітнього дня охорони праці Державна служба України з питань праці проводить серію заходів, покликаних привернути увагу суспільства до важливості безпеки на роботі. Ці заходи триватимуть до осені і включають конкурси, виставки, а також онлайн- події, які об’єднують творчість, інновації та прагнення до безпеки на робочих місцях.

Відкрийте свої таланти у сфері безпеки праці! Участь у заходах може взяти кожен. Незалежно від того, який вид мистецтва лежить Вам до душі, чи Ви художник, фотограф або вмієте працювати з програмним забезпеченням, Ваші ідеї щодо безпеки праці заслуговують на увагу.

«Мистецтво безпеки праці» - це не просто конкурс. Ці заходи – своєрідна виставка досягнень найбільш прогресивних роботодавців, для яких поняття «людський капітал» є справді важливим. Роботодавці мають можливість продемонструвати свої інноваційні рішення у сфері безпеки праці та піклування про своїх працівників.

Визнання спеціалістів з охорони праці. Фахівці з охорони праці мають можливість проявити свої професійні навички і здобути визнання у своїй спільноті. За даними Держпраці, вже майже 800 спеціалістів долучилися до цього захоплюючого рейтингу, демонструючи високий рівень компетентності та відданості своїй справі.

Творчий підхід до охорони праці. Митці, які бачать охорону праці через призму образотворчого мистецтва, активно надсилають свої роботи, демонструючи, як мистецтво може бути ефективним інструментом підвищення обізнаності про безпеку праці.

Заходи тривають! Долучайтеся за посиланням: theartofsafety.dsp.gov.ua та отримуйте більше інформації на Telegram-каналі: https://t.me/bezpeka_pratsi.

Не втрачайте шанс стати частиною змін та внести свій вклад у безпечніше та здоровіше майбутнє робочих місць. Разом зробимо робочі місця безпечнішими!

Джерело:
- https://www.facebook.com/mystetstvobezpekypratsi.